آجیل میوه خشک در آجیل فروشی ها و فروشگاه های شهر های مختلف ایران به فروش گذاشته می شود. مشتریان در بازار های شهری می توانند با قیمت فروش عمده آن ها را تهیه کنند و مورد استفاده قرار دهند.
میوه خشک آجیلی بسیار عالی است و همان طور که از نام آن مشخص است انواع مختلف میوه ها را خشک می کنند تا آب آن ها گرفته شود و از این طریق مدت ماندگاری شان بیشتر گردد.
انواع مواد معدنی در میوه خشک
میوه خشک در بازار های ایرانی به دو شکل فله و بسته بندی هستند که معمولا مشتریان بر اساس نیاز خود اقدام به خرید می کنند. این آجیل از میوه هایی چون سیب، انجیر، آلو، زردآلو، نارگیل و … تهیه می شود که هر کدام از آن ها حاوی مواد معدنی خاصی می باشد که وجود شان برای بدن ضروری است.
- سدیم
- پتاسیم
- آهن
- منیزیم
- کلسیم
روش های تهیه میوه خشک
آجیل میوه خشک برای این که مرغوب باشد و بتواند سطح کیفی میوه تازه را به همراه داشته باشد و مواد معدنی و ویتامین های مختلف را برای درمان بیماری ها وارد بدن انسان کند باید خشک کردن شان نیز طبق قواعد خاصی انجام شود که در ادامه دو تا از این روش ها را بیان می کنیم.
- روش اول: خشک کردن با شوفاژ که ۲ الی ۳ روز طول می کشد.
- روش دوم: خشک کردن در تاریکی که ۷ الی ۸ روز زمان می برد.
تهیه میوه خشک در هر دو روش بهتر این است که در محیط تاریک باشد تا رنگ طبیعی میوه تغییر پیدا نکند و میوه خشک خواص عالی خود را حفظ کند.
قیمت آجیل میوه خشک
آجیل میوه خشک آجیلی بسیار عالی است که برای شب یلدا خریداری می کنیم. با این آجیل بساط پذیرایی مان در این شب فراهم است و می توانیم لذت کافی را از این شب طولانی ببریم.
آجیل میوه خشک با قیمت های مختلفی وارد بازار ها می شود که با فروش عمده آن ها در بازار ها می توان در قیمت ها صرفه جویی کرد.